"Miten nouset kilpailijoidesi hartioille ja voitat asiakkaasi luottamuksen ja suorat kaupat - kuuden kohdan kaavalla!"

Taidatko jo sen ainoan jopa copywritingia tärkeämmän taidon: houkuttelevan, vastustamattoman tarjouksen tekemisen?

HUOM. älä välitä videossa mainituista päivämääristä, kyseessä on tallenne ja saat kaiken materiaalin heti :)

"Voittavan tarjouksen tehokoulutus" on 6 moduulin ja 3 webinaarin pituinen käytännön tehokoulutus voittavan tarjouksen tekemiseen. Hyppää suoraan nyt kaiken markkinoinnin laavankuumaan ytimeen niin alat saada vihdoinkin ansaitsemaasi tulosta kovasta työstäsi! 

Jos et ole koskaan oppinut miten vastustamaton, voittava tarjous tehdään... tässä on tilaisuutesi!

Opi tässä tallennetussa webinaarisarjassa miten luot tuotteellesi todella vastustamattoman, houkuttelevan tarjouksen - jota asiakkaasi ei voi hyvällä omallatunnolla ohittaa! 

Tällä voittavan tarjouksen kaavalla onnistut saamaan saamaan myyntiä aikaan missä liikutkin: somessa, chateissä, puhelimessa, webinaarissa, verkkosivuilla, seminaareissa, vaikka kahviloissa... voittava tarjous kainalossa voit tehdä kauppaa vaivatta missä tahansa!

Voittavan tarjouksen tehokoulutus on upouusi kolmen webinaarin sarja, jossa kussakin sessiossa perehdytään kahteen vastustamattoman tarjouksen tekijään ja miten käytät niitä hyväksi. 

Mukana myös terve annos kansainvälistä otetta ja näkökulmia siihen mihin Suomessa ollaan seuraavaksi menossa.

Opastajanasi "Copyproffa" Juho Tunkelo, kansainvälisen tason copywriter sekä sähköpostiin ja verkkokauppaan keskittyvä markkinointikonsultti.

Voittava tarjous -tehokoulutus on ensimmäinen laatuaan - vaikka et ehtinytkään live-koulutuksiin, joka hetki koulutuksista on tallennttu ja kysymyksiä voi edellen kysyä edetessäsi omalla kurssillasi.

Kuusi keskeistä oppituntia voittavaan tarjoukseen:

Tämä tuote sisältää kuusi syventävää koulutusta voittavan tarjouksen tekemiseen:

1. USKOTTAVUUS - Miten rakennat uskottavuuden luontevasti tarjoukseesi, jotta asiakkaasi ostavat luottavaisena?

2. KIIREELLISYYS - Kuinka sytytät tulen prospektisi alle, ja kiireen toimia heti eikä joskus!

3. KOHDENNUS - Miten kohdennat tarjouksesi juuri oikealle henkilölle, joka on HETI tarjouksesi nähtyään valmis ostamaan!

4. HENKILÖKOHTAISUUS - Kuinka viestit tarjouksesi niin, että se tuntuu henkilökohtaiselta palvelukselta JUURI  hänelle eikä millekään massalle...

5. KIISTATON ARVO - Suuren (ja uskottavan) arvomielikuvan rakentaminen - olisi hullua olla maksamatta saadakseen tarjouksesi!

6. TEKIJÄ X - Miten Miten maailman eturivin markkinoijat kaappaavat markkinaosuuksia muiden silmien edestä... ja kuinka sinä pystyt samaan - vaikka et pitäisi itseäsi myyjänä lainkaan!

Joko olet tuhlannut tarpeeksi aikaa ja energiaa markkinointiin, ja jostain syystä kauppaa ei vain synny kuin pieniä puroja? Siinä tapauksessa on aika laittaa huomio kaiken myynnin ytimeen - eli vastustamattoman tarjouksen tekemiseen. Lähde mukaan!

KYLLÄ! Otan voittavan tarjouksen työn alle heti... kesätarjous vain 49€! (norm. 79€)