"Miten kampanjoit rasittamatta listaasi ja tuplaat myyntisi ilman lisäinvestointeja - pelkällä sähköpostilla!"

Osaatko jo myyntiä generoivan sähköpostin tekniikat,
joilla jokainen viesti palaa luoksesi eurojen kanssa?

"Myyvän sähköpostin salaisuudet" on 6 moduulin pituinen käytännön tehoperehdytys myyvän sähköpostin ihmeelliseen maailmaan. Muuta nyt tyhjän panttina seisova sähköpostilistasi rahantekokoneeksi... se onnistuu kun tiedät miten temppu tehdään!

Jos et ole koskaan oppinut miten sähköpostia voi käyttää myyntiin... tässä on tilaisuutesi!

 

Opi tällä verkkokurssilla miten voit käyttää sähköpostia rivakkaan myyntiin - ILMAN että se lukijaasi haittaisi pätkääkään. Päinvastoin, näillä lähestymistavoilla onnistut saamaan yleisösi puolellesi ja haluamaan samaa kuin sinäkin - että raha ja tuote vaihtavat käsiä!

Myyvän sähköpostin salat on samannimisestä koko päivän seminaarista tehty itseopiskelua varten laajennettu videoversio, ja antaa monipuolisen ymmärryksen siitä miten sähköpostin avulla tehdään etämyyntiä - vaikka et olisi sitä koskaan tehnyt tai edes ajatellut.

Mukana myös terve annos kansainvälistä otetta ja näkökulmia siihen mihin Suomessa ollaan seuraavaksi menossa.

Tekijänä "Copyproffa" Juho Tunkelo, copywriter sekä sähköpostiin ja verkkokauppaan keskittyvä markkinointikonsultti.

Myyvän sähköpostin salat -seminaarissa 2020 helmikuussa käytiin ensimmäisen kerran tämän verkkokurssin materiaaleja läpi... saat ne nyt päivitettynä ja tiivistettynä itseopiskeluun sopivana versiona!

Kuusi keskeistä oppituntia sähköpostilla myymiseen

Tuote sisältää kuusi syventävää videota sähköpostin käytöstä myyntiin ja markkinointiin:

1. HUOMIOARVO; Miten aktivoit sähköpostiesi lukijat apatiasta täyteen huomioon ja toimintaan! (jotta viestisi eivät lipsahda ohi vaan pysäyttävät toimimaan)

2. ODOTUSARVO; Täsmälleen millaisilla viesteillä luot positiivista odotusarvoa listaasi (jotta he suorastaan odottavat seuraavaa viestiäsi)?

3. ESIMERKIT; toimivimpia sähköposteja ja erilaisia tyylejä - avataan tapauksia meiltä ja maailmalta

4. MALLIT Kaikkein toimivimmiksi todistetut mallit ja templaatit sähköpostimarkkinointiin (näet tarkalleen mikä toimii ja mikä ei)

5. KYLMÄMYYNTI Miten käytät sähköpostia ns. korkean tason lähestymisiin tai ns. kylmämyyntiin, jopa hauskalla tavalla! (saat uusia asiakkaita helposti)

6. KAMPANJAT Miten käärit maksimaaliset voitot seuraavista kampanjoistasi (konkreettisia malleja ja harjoituksia)

Joko olet tuhlannut tarpeeksi aikaa markkinointikokeiluihin, jotka eivät tuota tulosta? Siinä tapauksessa on aika sinun antaa itsellesi mahdollisuus tehdä myyntiä helpommalla -muuttamalla arkipäiväisen sähköpostin rahantekovälineeksi. Lähde mukaan!

KYLLÄ! Haluan oppia myyvän sähköpostin saloja... tänään VAIN 97€ (norm. 159€)